Schoonheidsverzorging

Persoonlijke aandacht, ontspanning en verzorging

Een bezoek aan Pure Basics staat garant voor persoonlijke aandacht, ontspanning en verzorging. U kunt bij mij terecht voor professionele gezichtsbehandelingen, manicure en/of massage. U wordt behandeld in een ontspannen sfeer, midden in de bosrijke omgeving van Stoutenburg-Noord, waar u volledig tot rust komt om volop van uw behandeling te kunnen genieten. Als gediplomeerde schoonheidsspecialiste stel ik een passende behandeling voor u samen, rekening houdend met uw wensen, huidtype en huidconditie, maar u kunt bij mij ook terecht voor een of meerdere deelbehandelingen.

Marlyse Blue®

In de praktijk werk ik met producten van het merk Marlyse Blue®. Waarom? Omdat dit merk de beste huidverzorging biedt met alleen organisch geteelde ingrediënten. De producten van Marlyse Blue® zijn: - 100% natuurzuiver - niet op dieren getest- glutenvrij- vegetarisch
Daarnaast bevatten de producten van Marlyse Blue® geen chemische toevoegingen, geen parabenen & siliconen en geen PEG's & sulfaten.

Behandelingen

Hieronder volgt een greep uit de verschillende behandelingen, zowel voor mannen als voor vrouwen:- Huidanalyse- Oppervlakte en diepte reiniging- Peeling/lysing- Comedonen & milia verwijderen- Verven van wenkbrauwen en wimpers- Epileren/ harsen wenkbrauwen- Gezichtsmassage- Rug-, nek- en schoudermassage- Masker- Harsen bovenlip en kin- Harsen benen- Manicure behandeling- Hot stone massage gezicht en/of lichaam

Ook uw huid verdient extra zorg: maak daarom vandaag nog een afspraak!

Er zijn verschillende factoren die het uiterlijk en de conditie van uw huid beïnvloeden. Als u uw gezicht regelmatig laat verzorgen zult u minder huidklachten ervaren! Een schoonheidsbehandeling is dus geen overbodige luxe, het kan juist veel huidproblemen verhelpen en voorkomen.
Twijfelt u nog of heeft u eerst nog vragen? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. U wordt altijd binnen 24 uur teruggebeld!